Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Vacature Application Engineer
Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 1 of 3
Vanwege de sterk toegenomen klantvraag is Brai...
Vacature Application Engineer
Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 2 of 3
De functie-eisen:
 Minimaal HBO werk- en denk...
Vacature Application Engineer
Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 3 of 3
De toekomst
Die blijft natuurlijk moeilijk voo...
You’ve finished this document.
Download and read it offline.
Upcoming SlideShare
Brainum Vacature Application Support Engineer
Next
Upcoming SlideShare
Brainum Vacature Application Support Engineer
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Brainum Vacature Application Engineer

Download to read offline

We bieden je een interessante en uitdagende carrière, waarin we je graag verder ontwikkelen. Brainum is een compacte, succesvolle en uiterst snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfskritische software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven. Deze door Brainum zelf ontwikkelde software ‘QINO’ brengt onze klanten overzicht, structuur en controle in de processen en ontlast daarmee de bedrijfsvoering. Deze functie levert een belangrijke bijdrage aan de totale dienstverlening van Brainum en de beleving van onze klanten.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Brainum Vacature Application Engineer

  1. 1. Vacature Application Engineer Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 1 of 3 Vanwege de sterk toegenomen klantvraag is Brainum op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Application Engineer voor Brainum’s Tank Terminal IT Solution ‘QINO’ We bieden je een interessante en uitdagende carrière, waarin we je graag verder ontwikkelen. Brainum is een compacte, succesvolle en uiterst snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfskritische software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven. Deze door Brainum zelf ontwikkelde software ‘QINO’ brengt onze klanten overzicht, structuur en controle in de processen en ontlast daarmee de bedrijfsvoering. Deze functie levert een belangrijke bijdrage aan de totale dienstverlening van Brainum en de beleving van onze klanten. De QINO applicatie bevat functionaliteit op zowel Level 3 (Manufacturing Execution Systems (MES)/Manufacturing Operations Systems (MOMS)) als Level 4 (Business Logistics Systems / ERP), uitgaande van de ANSI/ISA-95 standaard. Daarnaast koppelt QINO o.a. met Level 2 systemen (Distributed Control System (DCS) en Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA)). Taken en verantwoordelijkheden:  Maken en/of aanpassen van rapportages, formulieren, schermen en documenten  Aanpassen en/of toevoegen van bestaande functionaliteit aan QINO, vaak op klant verzoek  Inrichten van de applicatie m.b.v. SQL gestuurde templates  Importeren en/of invoeren van data bij implementatie- of consultancywerkzaamheden  Bouwen van MS SQL Query’s  Documenteren en testen van je eigen werk  Testen van nieuwe QINO-releases Het team en de afdeling Brainum heeft een ontwikkelafdeling die onder onze Manager ‘Development & Support’ valt. Die afdeling is sterk in beweging door de aanwas van nieuwe collega’s en de toegenomen klantvraag. Door onze groei gaan we nu verder professionaliseren. We creëren daarvoor de aparte functie van Application Engineer die binnen de afdeling snel en efficiënt verzoeken van (ex- en interne) klanten gaat realiseren. Je bent in deze functie verder betrokken bij alle stappen van het ontwikkelproces. Vanaf het formuleren van de eisen en definities, ontwikkelen, testen en implementeren tot en met het onderhoud.
  2. 2. Vacature Application Engineer Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 2 of 3 De functie-eisen:  Minimaal HBO werk- en denkniveau  Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie  Voldoende kennis van, JScript, MS SQL/T-SQL en relationele databases  Het doorzettingsvermogen en de sterke wil om je zowel in onze branche (de tankopslag- en (olie)handelsbedrijven), alsmede onze applicatie(s) te verdiepen. In de eerst 12 maanden bij Brainum in deze functie investeren we ongeveer 6 maanden om je alles te leren en volledig operationeel te maken.  Kennis van het ontwerpen en ontwikkelen van databases  Kennis van Visual Studio, XML en HTML is een sterke pré  Uitstekende verbale en schriftelijke communicatievaardigheden  Analytisch sterk, groot probleemoplossend vermogen  ‘Self-starter’, in staat om met minimale begeleiding werken, maar ook kunnen samenwerken met collega’s  Affiniteit met het ‘netjes maken’ van code in een dynamische en complexe omgeving  Flexibel genoeg om met onze organisatie mee te groeien en bereid tot (continue) bijscholing (zelfstudie, training, etc.) en/of certificering  Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal (beide als eerste of tweede taal)  Kennis van tankopslag- en (olie)handelsbedrijven is een sterke pré  Kennis van MES, ERP, DCS, en SCADA is een sterke pré  Kennis van ISA-88 en ISA-95 is een pré  MS SQL Examens zoals ‘Exam 70-461 Querying Microsoft SQL Server 2012’ zijn een sterke pré  Professional Scrum Developer I (PSD I) certificering is een pré  PRINCE2®, ASL®, of BiSL® Foundation certificering is een pré  Bekendheid met en te werk gaan volgens ‘The 7 Habits of Highly Effective People®’ is een pré  Bekendheid met en te werk gaan volgens de ‘Getting Things Done (GTD)’ methode is een pré De arbeidsvoorwaarden:  Een vaste aanstelling op fulltime basis  Een markconform salaris  Een werkplek in ons nieuwe kantoor in Utrecht  Een trainingsbudget per jaar dat 60% boven het Nederlands gemiddelde ligt, waarvan je de besteding voor de helft zelf kunt bepalen (binnen de wettelijke en fiscale grenzen)  Een vergoeding voor reiskosten inclusief woon-werk  Een laptop  Bedrijfslunch, verzorgd door Brainum, koffie komt uit de JURA® of Nespresso® automaat en diverse frisdranken en sappen staan in de koelkast. Bier is alleen voor de borrel op vrijdagmiddag ;-)  Cafetariamodel om zelf de invulling van secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen
  3. 3. Vacature Application Engineer Brainum Vacature 20160227-001-V02 Page 3 of 3 De toekomst Die blijft natuurlijk moeilijk voorspelbaar, maar als je een grote ambitie hebt, je je snel tot expert van onze QINO-applicatie kunt ontwikkelen en voldoende resultaten laat zien, dan zien wij deze functie als een mooie opmaat tot onze Software Engineer rol binnen Brainum. Selectieprocedure Stuur je cv en motivatie naar vacatures@brainum.eu of reageer via LinkedIn of Indeed. Een competentietest, een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt geheel niet op prijs gesteld. Brainum Brainum is een compacte, succesvolle en (uiterst) snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfskritische software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven. Deze door Brainum zelf ontwikkelde software ‘QINO’ brengt onze klanten overzicht, structuur en controle in de processen en ontlast daarmee de bedrijfsvoering. Brainum bevindt zich nu in een fase waarin het zich transformeert van een start-up naar een agile, volwassen organisatie en is dus volop in beweging. In 2015 zijn we 90% gegroeid en in 2016 verwachten weer een groei van ruim 60%! Verwacht dus nog niet dat alles tot in detail geregeld is, maar stroop je mouwen op en bouw mee! Hoe vaak krijg je tenslotte zo’n kans? De cultuur bij Brainum is ook nog in ontwikkeling, waarbij we de ‘The 7 Habits of Highly Effective People®’ een mooi uitgangspunt vinden. Voor meer informatie over Brainum kijk op www.brainum.com
  • PatrickMast

    Feb. 28, 2016

We bieden je een interessante en uitdagende carrière, waarin we je graag verder ontwikkelen. Brainum is een compacte, succesvolle en uiterst snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfskritische software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven. Deze door Brainum zelf ontwikkelde software ‘QINO’ brengt onze klanten overzicht, structuur en controle in de processen en ontlast daarmee de bedrijfsvoering. Deze functie levert een belangrijke bijdrage aan de totale dienstverlening van Brainum en de beleving van onze klanten.

Views

Total views

3,135

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

28

Actions

Downloads

7

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×