Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Ideal SFA
Soluția software pentru automatizarea
vânzărilor
www.donauinvest.ro
www.donauinvest.ro
Ideal SFA este soluția software pentru automatizarea și
optimizarea vânzărilor. Aplicația Ideal SFA est...
www.donauinvest.ro
Ideal SFA vă ajută să:
 Tineți evidența clienților – Ideal SFA permite agenților de vânzări să
aibă ac...
www.donauinvest.ro
 Creați liste de priorități pe produse – Procesul de comandare de produse
poate deveni anevoios daca a...
www.donauinvest.ro
 Verificati istoricul platilor pentru fiecare client . Monitorizati detaliile
platilor efectuate de ca...
www.donauinvest.ro
 Eficientizati procesul de distributie – Utilizand functia de GPS este creata
o lista detaliata cu poz...
www.donauinvest.ro
Extra beneficii
 Demonstratie gratuita
 Personalizarea aplicatiei in functie de
necesitati
 Asistent...
www.donauinvest.ro
Cere oferta acum!
Telefon: +40 364 101633
E-mail: marketing@donauinvest.ro
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×
Upcoming SlideShare
Ideal Horeca - Solutia de management Horeca
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Download to read offline

Ideal SFA - Solutia software pentru automatizarea vanzarilor

Download to read offline

Ideal SFA este solutia software pentru automatizarea vanzarilor care va va permite sa cresteti si sa eficientizati vanzarile.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Ideal SFA - Solutia software pentru automatizarea vanzarilor

 1. 1. Ideal SFA Soluția software pentru automatizarea vânzărilor www.donauinvest.ro
 2. 2. www.donauinvest.ro Ideal SFA este soluția software pentru automatizarea și optimizarea vânzărilor. Aplicația Ideal SFA este compatibilă cu orice tip de dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, cu sistem Android.
 3. 3. www.donauinvest.ro Ideal SFA vă ajută să:  Tineți evidența clienților – Ideal SFA permite agenților de vânzări să aibă acces rapid la o varietate mare de date privind actualii cât și potențialii clienți  Facturați rapid comenzile – Nu veți pierde timpul să cautați, să completați, iar apoi să distribuiți maculatura pentru facturare. În varianta vansales a aplicației Ideal SFA agentul de vânzări dispune de posibilitatea de a factura și încasa marfa pentru care în prealabil a fost emis un aviz de încărcare marfa și de care dispune în mijlocul de transport. Astfel, informațiile ajung rapid la întregul personal implicat în procesul de vânzare.
 4. 4. www.donauinvest.ro  Creați liste de priorități pe produse – Procesul de comandare de produse poate deveni anevoios daca agentul de vânzări dispune de o lunga lista de produse sau clienti. Căutarea în nomenclatoarele de produse și/sau clienti este o optiune pe care o puteti lua in considerare atunci cand folositi aplicatia IdealSFA  Urmariti dimensionarea stocului – Toate comenzile sunt transmise catre depozit si sediul central, astfel aveti o evidenta a stocurilor disponibile  Verificati istoricul de comenzi si istoricul de livrare – Aveti, in orice moment, informatii complete asupra comenzilor efectuate de catre agenti pentru o perioada determinata. Ideal SFA permite accesarea informatiilor cu privire la identificarea, scadenta, pozitiile comenzii, cantitatile si valorea cu si fara TVA a respectivei comenzi pentru fiecare client.
 5. 5. www.donauinvest.ro  Verificati istoricul platilor pentru fiecare client . Monitorizati detaliile platilor efectuate de catre clienti  Creati reguli de restrictionare a distributiei în cazul platilor intarziate. Aceste restrictii vor impiedica agentii sa preia comenzile clientilor rau- platnici  Scoateti rapoarte de vanzare la sfarsitul zilei – Intreaga activitate de vanzare in rapoarte actualizate zilnic  Urmariti evolutia intregii echipe de vanzari in mod obiectiv – Datele despre cum performeaza agentii pe teren sunt mereu actualizate, in acest fel veti stii aspectele care trebuie imbunatatite
 6. 6. www.donauinvest.ro  Eficientizati procesul de distributie – Utilizand functia de GPS este creata o lista detaliata cu pozitionarea clientilor . În cazul unui agent de vanzari nou aceasta il va ajuta sa se acomodeze si sa identifice locatiile clientilor mult mai repede.  Ideal SFA se interfateaza cu orice sistem ERP si preia automat date de tipul: lista de produse si lista de preturi. In cazul in care nu folositi un sistem ERP, solutia Ideal SFA nu depinde de unul si nu este nevoie de a cumpara licenta de ERP.
 7. 7. www.donauinvest.ro Extra beneficii  Demonstratie gratuita  Personalizarea aplicatiei in functie de necesitati  Asistenta la instalarea aplicatiei  Training gratuit de folosire pentru intreaga echipa de vanzari. Suntem alaturi de dumneavoastra atat la instruirea personalului cat si la inceputul folosirii aplicatiei.  Suport tehnic gratuit pana la 60 de zile!
 8. 8. www.donauinvest.ro Cere oferta acum! Telefon: +40 364 101633 E-mail: marketing@donauinvest.ro
 • PioOanPa

  Jul. 4, 2014

Ideal SFA este solutia software pentru automatizarea vanzarilor care va va permite sa cresteti si sa eficientizati vanzarile.

Views

Total views

10,533

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

9,132

Actions

Downloads

5

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×