Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Alistair McNaught Divergent Independence: Promoting Agile Approaches to Inclusion
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Top 5 Alimente antistres

Download to read offline

Se stie ca in conditii de stres, organismul nostru consuma mai mult din rezervele de vitamina C, vitamina E, vitaminele B si cere mai mult din mineralele calciu, magneziu, fosfor si calciu,

„Cand sunteti supus multor presiuni sau intrati intr-o perioada de stres, mancati cu grija. Alegeti alimente usor digerabile, care nu creeaza o acumulare de reziduuri toxice pe care organismul trebuie sa le evacueze. In acest fel va ajutati sistemul sa faca fata solicitarilor suplimentare impuse de stres.” ~ dr. Robert Goldman, Exercitii pentru creier

Alimente antistres preferate de dr. Goldman sunt: ananas, banane, cartofi, ceapa, ciuperci, curcan, fasole verde, grepfrut, mere, migdale, morcovi, pepene galben, pere, portocale, prune, rosii, smochine, somon, stafide, struguri, varza.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Top 5 Alimente antistres

  1. 1. ACT I ONAT I ! BANANE TOP 5 ALI MENTE ANTI STRES "Cand sunteti supus multor presiuni sau intrati intr-o perioada de stres, mancati cu grija. Alegeti alimente usor digerabile, care nu conduc la o acumulare de reziduuri toxice pe care organismul trebuie sa le evacueze." ~ Dr. Robert Goldman, Exercitii pentru creier Cel mai bun remediu pentru stres, oboseala sau suprasolicitare nervoasa este vitamina B6, care se gaseste din belsug in banane. CACAO Flavonoidele din boabele de cacao pot influenta nivelurile de serotonina din creier, imbunatatind starea de spirit. SOMON Contine acizii grasi Omega-3, care ajuta creierul sa functioneze mai bine si, astfel, la mentinerea calmului in momente tensionate. CURCAN Contine aminoaciadul triptofan care ajuta la secretia serotoninei, un hormon al placerii, inducand o stare de calm si de relaxare. STRUGURI Resveratrolul indeparteaza eficient radicalii liberi care se formeaza prin procesele de oxidare ce au loc pe fond de stres si stari emotionale negative. www.SuperAlimente.info Puterea Naturii la un click distanta!
  • nickoleta_nick

    Nov. 10, 2015

Se stie ca in conditii de stres, organismul nostru consuma mai mult din rezervele de vitamina C, vitamina E, vitaminele B si cere mai mult din mineralele calciu, magneziu, fosfor si calciu, „Cand sunteti supus multor presiuni sau intrati intr-o perioada de stres, mancati cu grija. Alegeti alimente usor digerabile, care nu creeaza o acumulare de reziduuri toxice pe care organismul trebuie sa le evacueze. In acest fel va ajutati sistemul sa faca fata solicitarilor suplimentare impuse de stres.” ~ dr. Robert Goldman, Exercitii pentru creier Alimente antistres preferate de dr. Goldman sunt: ananas, banane, cartofi, ceapa, ciuperci, curcan, fasole verde, grepfrut, mere, migdale, morcovi, pepene galben, pere, portocale, prune, rosii, smochine, somon, stafide, struguri, varza.

Views

Total views

252

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

4

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×