Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

of

A to Z of Integrated Agriculture Slide 1 A to Z of Integrated Agriculture Slide 2 A to Z of Integrated Agriculture Slide 3 A to Z of Integrated Agriculture Slide 4 A to Z of Integrated Agriculture Slide 5 A to Z of Integrated Agriculture Slide 6 A to Z of Integrated Agriculture Slide 7 A to Z of Integrated Agriculture Slide 8 A to Z of Integrated Agriculture Slide 9 A to Z of Integrated Agriculture Slide 10 A to Z of Integrated Agriculture Slide 11 A to Z of Integrated Agriculture Slide 12 A to Z of Integrated Agriculture Slide 13 A to Z of Integrated Agriculture Slide 14 A to Z of Integrated Agriculture Slide 15 A to Z of Integrated Agriculture Slide 16 A to Z of Integrated Agriculture Slide 17 A to Z of Integrated Agriculture Slide 18 A to Z of Integrated Agriculture Slide 19 A to Z of Integrated Agriculture Slide 20 A to Z of Integrated Agriculture Slide 21 A to Z of Integrated Agriculture Slide 22 A to Z of Integrated Agriculture Slide 23 A to Z of Integrated Agriculture Slide 24 A to Z of Integrated Agriculture Slide 25 A to Z of Integrated Agriculture Slide 26 A to Z of Integrated Agriculture Slide 27 A to Z of Integrated Agriculture Slide 28

YouTube videos are no longer supported on SlideShare

View original on YouTube

Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
Next

12

Share

A to Z of Integrated Agriculture

A range of spaces adapted for integrated agriculture. More locations able to be used for farming. Expanding the options available for growing food.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

A to Z of Integrated Agriculture

  1. 1. irport Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solution: • Agriculture on the plane runway and also on the mast of the control tower
  2. 2. uilding Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solutions: • Food gardens on the rooftop of the building • Wood structure on the rooftop for vineyard • Water tank to collect rainwater and reuse it for plants
  3. 3. onstruction Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solutions: • Temporary structure during the construction • Food garden in front of the building
  4. 4. am Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solution: • Agriculture growing on the dam, above and under the water gap
  5. 5. xpressway Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solution: • Agriculture growing between the roadway
  6. 6. actory Integrated Agriculture A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Solution: • Green walls all around the factory
  7. 7. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z arage Integrated Agriculture Solution: • Agriculture growing on the wood structure used to welcome and cars
  8. 8. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z igh-rise Integrated Agriculture Solutions: • Agriculture growing on the building structure, close to people windows • Trees on the roof top of the high-rise
  9. 9. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z nfrastructure Integrated Agriculture Solutions: • Agriculture growing on a structure put on the top of the tank
  10. 10. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z etty Integrated Agriculture Solutions: • Food gardens using hydroponics growing above the water
  11. 11. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z itchen Integrated Agriculture Solutions: • Food gardens growing on the ceiling of the kitchen • Agriculture growing on the cupboard
  12. 12. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z amp Integrated Agriculture Solutions: • Wood structure between the lamps in the street with on • Agriculture growing around the lamp pole
  13. 13. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z all Integrated Agriculture
  14. 14. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ook Integrated Agriculture Solutions: • Food gardens in the corner of a room
  15. 15. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z cean Integrated Agriculture Solution: • Greenhouse under the sea
  16. 16. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z laza Integrated Agriculture Solutions: • Food gardens in the middle of the plaza • Trees growing and creating shadow for people
  17. 17. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z uay Integrated Agriculture Solutions: • Vineyard growing on the wood structure of the quay • Seafood growing on the columns of the quay
  18. 18. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z oad Integrated Agriculture Solutions: • Agriculture growing on the levelling of the bridge
  19. 19. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z hop Integrated Agriculture Solution: • Agriculture growing on the shop front
  20. 20. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z unnel Integrated Agriculture Solution: • Agriculture growing inside the tunnel, on the ceiling of the structure
  21. 21. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z nderpass Integrated Agriculture Solution: • Agriculture growing against the walls of the underpass
  22. 22. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z illa Integrated Agriculture Solutions: • Food gardens on the rooftop of house • Benches integrated agriculture in the outdoor • Concrete fountain with agriculture growing around
  23. 23. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z all Integrated Agriculture
  24. 24. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z marks the spot of Integrated Agriculture
  25. 25. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z urt Integrated Agriculture
  26. 26. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z oo Integrated Agriculture
  27. 27. F O R M O R E I N T E G R A T E D A G R I C U L T U R E , V I S I T : © 2017
  • JacksonYee6

    Oct. 12, 2017
  • JessicaBooth19

    Oct. 12, 2017
  • RobertWalshaw

    Oct. 10, 2017
  • HarjotSarai

    Oct. 10, 2017
  • PatrickMelville1

    Oct. 10, 2017
  • ShobhitGumber

    Oct. 10, 2017
  • SuryaMalladi3

    Oct. 10, 2017
  • ThiYenNhiVu

    Oct. 10, 2017
  • SabrinaLo3

    Oct. 10, 2017
  • dirk.hertford

    Oct. 10, 2017
  • ryanahadizad

    Oct. 9, 2017
  • allripe

    Oct. 9, 2017

A range of spaces adapted for integrated agriculture. More locations able to be used for farming. Expanding the options available for growing food.

Views

Total views

962

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

6

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

12

×