Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Shembuj Promocionesh në
Institucionet Publike
Nga Keti Gjipali
Panaire + Blog
+ Fletëpalosje
Drejtoria e Formimit
Profesional Publik Nr.1
Drejtoria e Formimit Profesional Publik Nr.1
Marrëdhënie me Publikun+Publicitet+Tabela
Teatri Kombetar
Teatri i Metropolit
Teatri Eksperimental
Media Sociale
Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Spote Publicitare
Kryeministria (70Vjetori i Çlirimit)
 Ç
Publicitet me anë të Filmave
Posta Shqiptare (Filmi Maya)
Tabela : AIDA
(Ki Kurajon Ndërmarr dhe Inovo)
Word of Mouth + Publicitet me anë të këngëve
Shkolla e Mesme Petro Nini LuarasiTiranë
Altin Goci & Sajmir Braho: Kënga Pet...
Altin Goci & Sajmir Braho: Kënga Petro Ninit
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×
Upcoming SlideShare
Gillette në indi
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Download to read offline

Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike nga Keti Gjipali

Download to read offline

Fushata promocionale ne institucionet publike shqiptare.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike nga Keti Gjipali

 1. 1. Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike Nga Keti Gjipali
 2. 2. Panaire + Blog + Fletëpalosje Drejtoria e Formimit Profesional Publik Nr.1
 3. 3. Drejtoria e Formimit Profesional Publik Nr.1
 4. 4. Marrëdhënie me Publikun+Publicitet+Tabela Teatri Kombetar Teatri i Metropolit Teatri Eksperimental
 5. 5. Media Sociale Qendra Kombëtare e Kinematografisë
 6. 6. Spote Publicitare Kryeministria (70Vjetori i Çlirimit)  Ç
 7. 7. Publicitet me anë të Filmave Posta Shqiptare (Filmi Maya)
 8. 8. Tabela : AIDA (Ki Kurajon Ndërmarr dhe Inovo)
 9. 9. Word of Mouth + Publicitet me anë të këngëve Shkolla e Mesme Petro Nini LuarasiTiranë Altin Goci & Sajmir Braho: Kënga Petro Ninit
 10. 10. Altin Goci & Sajmir Braho: Kënga Petro Ninit
 • anasaraci7

  Feb. 8, 2016

Fushata promocionale ne institucionet publike shqiptare.

Views

Total views

2,189

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1,409

Actions

Downloads

11

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×