Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
The impact of MOOCs on learning and teaching : the ULB perspective
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Luxlife Beograd Moda 2012

Download to read offline

Luksuzne kolekcije ženske odeće, najaktuelniji svetski trendovi http://www.luxlife.rs
Manolo Blahnik cipele bez sumnje su osvojile mnoge žene, koje im prosto ne mogu odoleti. Svaka nova kolekcija kao da privuče još više pažnje od prethodne. To je slučaj i sa novom kolekcijom za proleće/leto 2012.

Kao što je poznato, kod dizajniranja modela ovog prestižnog brenda, inspiracije i maštovitosti ni ovaj put nije manjkalo. Novu kolekciju karakteriše raznovrsnost stilova i obilje svetlih veselih nijansi. Većina cipela je klasičnog oblika sa prosečnom ili visokom potpeticom, ali ekscentrični dizajn modele čini raznolikim i unikatnim.

Cipele za dnevnu varijantu odlikuju transparentnost, cvetni print, svetle boje neobične potpetice. Modeli za veče su za nijansu svedeniji i elegantniji, pa divno izgledaju uz luksuznu večernju haljinu.

Manolo Blahnik obuća zaslužuje posebnu pažnju. Pored jedinstvenog dizajna i kolorita, koji su u njihovom slučaju uvek dobitna kombinacija, brend je posebnu pažnju posvetio udobnosti, te u njima možete šetati ceo dan u visokim potpeticama i to bez da vas zabole stopala.

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • optimizacija

    Feb. 7, 2012

Luksuzne kolekcije ženske odeće, najaktuelniji svetski trendovi http://www.luxlife.rs Manolo Blahnik cipele bez sumnje su osvojile mnoge žene, koje im prosto ne mogu odoleti. Svaka nova kolekcija kao da privuče još više pažnje od prethodne. To je slučaj i sa novom kolekcijom za proleće/leto 2012. Kao što je poznato, kod dizajniranja modela ovog prestižnog brenda, inspiracije i maštovitosti ni ovaj put nije manjkalo. Novu kolekciju karakteriše raznovrsnost stilova i obilje svetlih veselih nijansi. Većina cipela je klasičnog oblika sa prosečnom ili visokom potpeticom, ali ekscentrični dizajn modele čini raznolikim i unikatnim. Cipele za dnevnu varijantu odlikuju transparentnost, cvetni print, svetle boje neobične potpetice. Modeli za veče su za nijansu svedeniji i elegantniji, pa divno izgledaju uz luksuznu večernju haljinu. Manolo Blahnik obuća zaslužuje posebnu pažnju. Pored jedinstvenog dizajna i kolorita, koji su u njihovom slučaju uvek dobitna kombinacija, brend je posebnu pažnju posvetio udobnosti, te u njima možete šetati ceo dan u visokim potpeticama i to bez da vas zabole stopala.

Views

Total views

1,476

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

135

Actions

Downloads

10

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×