Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Produsele
Real Gold Market
achizitie Aur
Cele 3 produse de achizitie Aur
Real Gold Market - BASIC

Sumă unică de deschidere 100 Euro
Preț ieftin pentru 1 gram aur ...
Real Gold Market – Varianta ZERO

Sumă unică de deschidere 100 Euro (deductibilă la promovare)
Preț ieftin pentru 1 gram a...
Real Gold Market – Varianta BEST

Sumă unică de deschidere 200 Euro
Preț mai ieftin pentru 1 gram aur pur
Real Gold Market – Varianta PREMIUM

Sumă unică de deschidere 400 Euro
Cu rambursare – 3% pe suma de achiziție
Cel mai bun...
Comanda
Real Gold
Market
Cele 3 variante de achizitie Aur
Comanda Real Gold Market
Comanda
Real Gold Market
Comanda
Real Gold Market
Transfer în timp real

Ziua de naștere, Ziua căsătoriei, Crăciunul… Sunteți în permanentă căutare după cadoul ideal
pentru...
Vindeți când doriți

Vă puteți vinde oricând inventarul exact la gram sau la cent. Prețul de vânzare este disponibil deja
...
Livrare prin curieri de bunuri valorice

Vă puteți livra oricând inventarul. Livrarea se va face doar prin curieri renumiț...
Achitați factura prin aur

Doriți să vă asigurați valoarea averii
dumneavoastră în metale prețioase și
să rămâneți tot tim...
Considerăm că acestea sunt avantaje mari față de
cele ale concurenței noastre
•
•
•
•

Metalele dumneavoastră prețioase su...
Considerăm că acestea sunt avantaje mari față de
cele ale concurenței noastre
•
•
•
•
•
•
•

Prețuri zilnic actualizate pe...
Vă mulțumesc pentru atenție!

Rodica Todireanu
Business Partner Auvesta Edelmetalle AG
0722 391 945
 Acum ne putem proteja familiile noastre și investițiile de inflatie folosind aceasta oportunitate de a investi în valoare...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

1

Share

Download to read offline

Acum ne putem proteja familiile noastre și investițiile de inflatie folosind aceasta oportunitate de a investi în valoare și adevărata bogăție.

Download to read offline

Aurul a fascinat dintotdeauna datorită strălucirii sale, a culorii şi a greutăţii sale şi reprezintă şi în ziua de astăzi un semn de bogăţie şi putere. De mii de ani, aurul este folosit ca mijloc de plată în întreaga lume. Şi religiile au acordat aurului o însemnătate deosebită.
Valoarea aurului rezultă din faptul că resursele naturale sunt relativ restânse. Până în ziua de astăzi, identificarea zăcămintelor de aur şi exploatarea lor se poate realiza doar prin procedee ce solicită multe resurse.
Acesta este şi motivul pentru care preţul aurului va continua să crească şi în viitor.​​
În momentul de faţă, cele mai mari exploatări miniere de aur din lume sunt deja epuizate. Astfel obţinerea aurului devine tot mai complicată şi mai scumpă. În acelaşi timp se observă o cerere crescândă pentru acest metal preţios, deoarece acesta este folosit în diferite ramuri industriale, cum ar fi de ex. industria medicală.

Compania Real Gold Market împreună cu Partenerii noștri autorizați de către Auvesta Edelmetalle AG din Germania, oferă persoanelor fizice sau juridice, posibilitatea deschiderii unui cont de AUR PUR, de 24 K, accesibil 24/24, pe o platforma modernă, rapidă si eficientă.

Compania Real Gold Market împreună cu Partenerii noștri autorizați de către Auvesta Edelmetalle AG din Germania, oferă persoanelor fizice sau juridice, posibilitatea deschiderii unui cont de AUR PUR, de 24 K, accesibil 24/24, pe o platforma modernă, rapidă si eficientă.

Clienții pot achiziționa AUR PUR fizic, după bunul plac, începând cu achiziții de minim 10 euro/achiziție, achiziții ce se pot realiza fără comision bancar , prin intermediul oricărei sucursale a Băncii Raiffeisen. Prețul de achiziție este unul special pentru Romania, totdeauna mai mic decât al concurenților de pe piață.

Aurul achiziționat poate fi livrat in condiții de maximă siguranță la domiciliul Clientului, sau depozitat in aceleași condiții de maximă siguranță in Elveția, într-un depozit specializat.
Partenerul nostru, compania AUVESTA răscumpăra AURUL achiziționat de Clienții noștri, în orice moment, din nou la cel mai bun preț.

Principalul produs îl reprezintă deschiderea pentru orice client , persoană fizică sau juridică, a unui cont de Aur Pur, 999,9, Aurul de 24 K, accesibil 24 ore din 24, pe termen nelimitat, contul putând fi transferat moștenitorilor.

Costul privind deschiderea acestui cont diferă de la produs la produs, se achită o singură dată la deschidere, fără alte costuri ulterioare sau comisioane de gestionare .

Doriti sa fiti consiliat în mod corect in ceea ce privește achiziționarea de metale prețioase la cele mai bune prețuri, în condiții de maximă siguranță?

Contact

Rodica Todireanu
Business Partner Auvesta & Real Gold Market
rodica@investimintelgent.ro
0722 391 945

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Acum ne putem proteja familiile noastre și investițiile de inflatie folosind aceasta oportunitate de a investi în valoare și adevărata bogăție.

 1. 1. Produsele Real Gold Market achizitie Aur
 2. 2. Cele 3 produse de achizitie Aur Real Gold Market - BASIC Sumă unică de deschidere 100 Euro Preț ieftin pentru 1 gram aur pur Real Gold Market – BEST Real Gold Market - PREMIUM Sumă unică de deschidere 200 Euro Preț mai ieftin pentru 1 gram aur pur Sumă unică de deschidere 400 Euro Cu rambursare – 3% pe suma de achiziție Cel mai bun preț pentru 1 gram aur pur
 3. 3. Real Gold Market – Varianta ZERO Sumă unică de deschidere 100 Euro (deductibilă la promovare) Preț ieftin pentru 1 gram aur pur
 4. 4. Real Gold Market – Varianta BEST Sumă unică de deschidere 200 Euro Preț mai ieftin pentru 1 gram aur pur
 5. 5. Real Gold Market – Varianta PREMIUM Sumă unică de deschidere 400 Euro Cu rambursare – 3% pe suma de achiziție Cel mai bun preț pentru 1 gram aur pur
 6. 6. Comanda Real Gold Market
 7. 7. Cele 3 variante de achizitie Aur
 8. 8. Comanda Real Gold Market
 9. 9. Comanda Real Gold Market
 10. 10. Comanda Real Gold Market
 11. 11. Transfer în timp real Ziua de naștere, Ziua căsătoriei, Crăciunul… Sunteți în permanentă căutare după cadoul ideal pentru diferite ocazii? Cu ajutorul transferului de metale prețioase îi puteți surprinde pe cei dragi cu o surpriză fermecătoare. Este foarte ușor iar transferul se face în timp real.
 12. 12. Vindeți când doriți Vă puteți vinde oricând inventarul exact la gram sau la cent. Prețul de vânzare este disponibil deja în ziua următoare lucrătoare în contul dumneavoastră bancar.
 13. 13. Livrare prin curieri de bunuri valorice Vă puteți livra oricând inventarul. Livrarea se va face doar prin curieri renumiți pentru bunuri valorice iar marfa este asigurată până la 250.000 EUR.
 14. 14. Achitați factura prin aur Doriți să vă asigurați valoarea averii dumneavoastră în metale prețioase și să rămâneți tot timpul „lichizi“? Depozitul dumneavoastră la AUVESTA le poate pe amândouă. Depoul dumneavoastră de metale prețioase funcționează aproape ca și un cont curent și este acoperit permenent 100% în metale prețioase. Vă puteți achita direct acum factura.
 15. 15. Considerăm că acestea sunt avantaje mari față de cele ale concurenței noastre • • • • Metalele dumneavoastră prețioase sunt păstrate separat de averea AUVESTA. Metalul prețios este asigurat 100% și este depozitat în seifuri de înaltă securitate din Elveția. Supravegherea constantă gratuită a metalelor prețioase stocate prin intermediul unui controlor independent. O administrare a fiecărui depou, online și foarte ușor de accesat, vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
 16. 16. Considerăm că acestea sunt avantaje mari față de cele ale concurenței noastre • • • • • • • Prețuri zilnic actualizate pentru metalele prețioase Informații permanente despre depozit Achiziție unică sau plan de economisire a metalelor prețioase Vânzare flexibilă a metalelor dumneavoastră prețioase Alegere individuală a tarifelor Simplu și confortabil Manipulare de încredere a datelor
 17. 17. Vă mulțumesc pentru atenție! Rodica Todireanu Business Partner Auvesta Edelmetalle AG 0722 391 945
 • todireanu1

  Nov. 18, 2013

Aurul a fascinat dintotdeauna datorită strălucirii sale, a culorii şi a greutăţii sale şi reprezintă şi în ziua de astăzi un semn de bogăţie şi putere. De mii de ani, aurul este folosit ca mijloc de plată în întreaga lume. Şi religiile au acordat aurului o însemnătate deosebită. Valoarea aurului rezultă din faptul că resursele naturale sunt relativ restânse. Până în ziua de astăzi, identificarea zăcămintelor de aur şi exploatarea lor se poate realiza doar prin procedee ce solicită multe resurse. Acesta este şi motivul pentru care preţul aurului va continua să crească şi în viitor.​​ În momentul de faţă, cele mai mari exploatări miniere de aur din lume sunt deja epuizate. Astfel obţinerea aurului devine tot mai complicată şi mai scumpă. În acelaşi timp se observă o cerere crescândă pentru acest metal preţios, deoarece acesta este folosit în diferite ramuri industriale, cum ar fi de ex. industria medicală. Compania Real Gold Market împreună cu Partenerii noștri autorizați de către Auvesta Edelmetalle AG din Germania, oferă persoanelor fizice sau juridice, posibilitatea deschiderii unui cont de AUR PUR, de 24 K, accesibil 24/24, pe o platforma modernă, rapidă si eficientă. Compania Real Gold Market împreună cu Partenerii noștri autorizați de către Auvesta Edelmetalle AG din Germania, oferă persoanelor fizice sau juridice, posibilitatea deschiderii unui cont de AUR PUR, de 24 K, accesibil 24/24, pe o platforma modernă, rapidă si eficientă. Clienții pot achiziționa AUR PUR fizic, după bunul plac, începând cu achiziții de minim 10 euro/achiziție, achiziții ce se pot realiza fără comision bancar , prin intermediul oricărei sucursale a Băncii Raiffeisen. Prețul de achiziție este unul special pentru Romania, totdeauna mai mic decât al concurenților de pe piață. Aurul achiziționat poate fi livrat in condiții de maximă siguranță la domiciliul Clientului, sau depozitat in aceleași condiții de maximă siguranță in Elveția, într-un depozit specializat. Partenerul nostru, compania AUVESTA răscumpăra AURUL achiziționat de Clienții noștri, în orice moment, din nou la cel mai bun preț. Principalul produs îl reprezintă deschiderea pentru orice client , persoană fizică sau juridică, a unui cont de Aur Pur, 999,9, Aurul de 24 K, accesibil 24 ore din 24, pe termen nelimitat, contul putând fi transferat moștenitorilor. Costul privind deschiderea acestui cont diferă de la produs la produs, se achită o singură dată la deschidere, fără alte costuri ulterioare sau comisioane de gestionare . Doriti sa fiti consiliat în mod corect in ceea ce privește achiziționarea de metale prețioase la cele mai bune prețuri, în condiții de maximă siguranță? Contact Rodica Todireanu Business Partner Auvesta & Real Gold Market rodica@investimintelgent.ro 0722 391 945

Views

Total views

493

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×